Översikt Klickportalen K3

Översikt Klickportalen K3

Klickportalen K3 är Klick Datas webbaserade interaktiva läroplattform (LMS = e-learningsystem) för kompetensutbildning för företag och kunskapsproducerande organisationer.

Våra Sitelicenskunder får tillgång till K3 i sin helhet och det är även den plattform som våra kunder som köper e-kurser styckvis använder för att gå Klick Datas e-kurser på webben.

En Sitelicens med Klickportalen K3 ger mängder medfunktionalitet utöver alla Klick Datas e-kurser.

Vad ingår i Klickportalen K3 ?

I Klickportalen K3 ingår Klick Datas omfattande e-kurssortiment med Klick Datas egenproducerade e-kurser inom it och affärsutveckling. E-kurserna är lärarledda utbildningar som spelas upp via webben i Klick Datas egenutvecklade Kursspelare W3. De ger dig professionell kunskap för näringslivet med steg för steginstruktioner i t.ex. hur du använder t.ex. ett dataprogram, bokföring, retorik mm.

Klickportalen K3 är 2017 dessutom mycket mer än Klick Datas breda sortiment av e-kurser. Det är en komplett kraftfull lärplattform (LMS) för kompetens och effektiviseringsverktyg av verksamheten i alla organisationer.

I Klickportalen K3 finns t.ex. Testverktyget Examina E3 , diplomverktyget Statistik S3 och administratörsverktyget Admin A3. Admin A3 innehåller en rad producentfunktioner för utbildnings- och personalansvariga såsom t.ex. coach och kursplans-funktionen Uppgift U3, kursmaterial-modulen Egna Dokument D3 och kunskapsuppföljnings-verktyget Testproduktion Q3. Dessutom finns det kund- och medarbetarundersöknings-verktyget Opinion O3 och kompetensöversikt-systemet och cv-verktyget Certifiering C3.

Kort sagt: Ett komplett system online för att hantera personalens kompetens. 

Tillsammans samverkar dessa till ett utbildningssystem, HR, personal och kompetenssystem av yttersta internationella toppklass i valda delar eller som helhet. Vi har en rad referenskunder som verkar internationellt men som har det svenska perspektivet i grunden som kan intyga dess fördelar.

Klickportalen K3 som läroplattformen för kompetensstrategin och kapa andra it-utgifter. Över långt över 1500000 körda e-kurser i januari 2017 talar sitt tydliga språk om att det fungerar! Varmt välkomna att se Klickportalen K3 som ett perfekt medel att stärka och utveckla organisationens kompetens med utbildning som grundar sig på elearning som fungerar. Varje dag. Varje gång.

Funktioner i K3

E-kursspelare W3

E-kursspelare W3

W3 hjälper dig att enkelt navigera genom kurser
Examina E3

Examina E3

Testa dina anställdas kunskapsnivå med E3
Statistik S3

Statistik S3

Följ resultatutvecklingen med S3
Uppgift U3

Uppgift U3

Coacha dina kunskapsuppdrag med U3
Testproduktion Q3

Testproduktion Q3

Undersök med egna tester genom Q3
Dokument D3

Dokument D3

Koppla in den interna kunskapen med D3