Certifiering C3

Certifiering C3

Med kompetensmodulen Certifiering C3 kan administratören i Admin A3 se de översiktliga resultaten av de godkända testerna och slutförda e-kurserna i K3. I detta webbaserade HR-system samlas kompetensöversikten av företagets samlade erfarenhetsbank i Klickportalen K3

Det går gicvetvis bra att ta in tidigare utbildningar, kurser och erfarenheter för samtlig personal och sedan fylla på med Klick Datas e-kurser löpande via automatik när användarna klarar sina tester i Examina E3 och de tester som företagets administratörer producerar med Testproduktion Q3.

Sitter man fast i ett äldre och dyrare webbaserat HR-system, som man fortfarande är bunden till av organisatoriska eller andra skäl (koncernpolicy från huvudkontoret i USA t.ex.), så går det givetvis att med SCORM-principen exportera alla uppsamlade resultat som sker i Klickportalen K3 för vidare överföring till andra HR-system. De flesta av våra kunder himlar med ögonen av vad andra system kostar i jämförelse, men Klickportalen K3 och dess kompletta e-learningssystem samarbetar med alla system på marknaden som kan exportera och importera data.

Ett flertal referenskunder, t.ex. GE Money Bank, Bokia m.fl. har liknande erfarenhet med K3. Med Klickportalen K3 får våra kunder den feedback management som de behöver.


Funktioner i K3

E-kursspelare W3

E-kursspelare W3

W3 hjälper dig att enkelt navigera genom kurser
Examina E3

Examina E3

Testa dina anställdas kunskapsnivå med E3
Statistik S3

Statistik S3

Följ resultatutvecklingen med S3
Uppgift U3

Uppgift U3

Coacha dina kunskapsuppdrag med U3
Testproduktion Q3

Testproduktion Q3

Undersök med egna tester genom Q3
Dokument D3

Dokument D3

Koppla in den interna kunskapen med D3