E-kursspelare W3

E-kursspelare W3

E-kursspelaren W3 har bl.a. ett menysystem med översikten för att lätt hitta rätt avsnitt att ta. Det har dessutom ett smart indexerat inbyggt söksystem med alla viktiga keywords indexerade så att du direkt kan söka dig till det du vill lära. Under exempelfliken kan du jobba med de övningsdokument som läraren går igenom i kursen.

Givetvis kan du backa, ta om och repetera jur många gånger som helst. Så att du kan gå kursen när det passar dig. Hemma eller på jobbet. Uppspelningsytan är perfekt anpassad för att du skall förstå och få översikt inom ditt ämne. Det enda du behöver ha för att köra W3 är en Flash plugin, som din webbläsare normalt redan har. W3 är tom så suverän att den kommer ihåg vart du slutade förra gången du körde och tar dig till det avsnitt du var på sist, även om du bytt dator dess emellan. Det är e-learning som fungerar och som satt standarden i Sveige för hur det borde sett ut. Givetvis är det SCORManpassat men eftersom SCORM är ett minimikravvärde så är W3 så mycket bättre än så.

Klickportalen K3 i sin väl fungerande helhet har W3 i botten och är idag långt mycket mer än "bara" Klick Datas e-kurser, även om det är en unikt omfattande produktion som omfattar stora delar av allt ett företag behöver kunna inom dataområdet. Det gör ett företags utbildningsbehov väl täckt med en Sitelicenslösning med Klickportalen K3. Det förtar inte W3-spelarens styrka av att vara en mediaspelare som är av världsklass på egna meriter.

Förutom kraftfulla verktyg och funktioner i Admin A3 som t.ex. coach- och kursplansverktyget Uppgifter U3 finns en rad andra funktioner som Egna Dokument D3 , Testproduktion Q3, Opinion O3 och Certifiering C3. I botten finns Klick Datas berömda "lysande pedagogik" * som gett oss bäst i test i bl.a. Computer Sweden.

Mer om E-kursspelare W3

Vi anpassar även specialproduktioner med denna egenframtagna teknikplattform E-kursspelare W3 och gör förutom egenframtagna produktioner e-kurser med samma spelare som anpassas för kunder på uppdrag.

Exempel på kunder som vi producerat e-kurser för med Kursspelare W3 är t.ex. Vin & Sprit AB Absolut Vodka, PEAB, Inspectera AB, Telia AB, Alfa Laval, KPMG, m.fl. Vi har även språkanpassat produktioner till engelska, tyska, franska, italienska, norska, danska och finska.

Kursspelaren W3 är idag en etablerad och väl fungerande plattform för att ta fram e-kurser i där den lärarleddda utbildningen kommer i centrum men där all smart sökteknik för att komma till rätt ställa i e-kursen finns tillgänglig.

* Se press och kundcitat

Fotnot. Innnan Klick Data utvecklade W3 som webbspelare fanns den egenutvecklade kursspelaren klickv20 som ersatte den första generationen klick32.exe som lanserades så tidigt som februari 1995. Klick Data har således en lång och gedigen erfarenhet av e-learning och har byggt upp ett högt förtroende på utbildningsmarknaden tack vare sina gedigna och kvalitetsmässigt långsiktigt tekniskt hållbara lösningar likväl som för sin kritikerrosade pedagogik. Det ger trygghet för kunder varje dag som förlitar sig på att Klick Data levererar utbildningslösningar inom e-learning som är ledande. Med Klick Datas ekurser fungerar det. K3- passion för kunskap.


Funktioner i K3

E-kursspelare W3

E-kursspelare W3

W3 hjälper dig att enkelt navigera genom kurser
Examina E3

Examina E3

Testa dina anställdas kunskapsnivå med E3
Statistik S3

Statistik S3

Följ resultatutvecklingen med S3
Uppgift U3

Uppgift U3

Coacha dina kunskapsuppdrag med U3
Testproduktion Q3

Testproduktion Q3

Undersök med egna tester genom Q3
Dokument D3

Dokument D3

Koppla in den interna kunskapen med D3