Fyll igen kunskapshålen med Sökfunktion / K3Direkt

Fyll igen kunskapshålen med Sökfunktion / K3Direkt

Klick Datas e-kurser (W3) är byggda med tanke på att det skall ta mindre än 10 sekunder att få lärarledd utbildning i det man behöver kunna. Alla e-kurser är därför omsorgsfullt indexerade för hand, vilket gör produktionstiden för oss på Klick Data lång och kostsam.

Med alla kraftfulla verktygsfunktioner i Admin A3 ger Klickportalen K3 mer valuta för utbildningsbudgeten

Resultatet är dock att användarna får blixtsnabbt reda på det som han eller hon behöver kunna i sina dataprogram.

Det innebär att du och alla användare kan hitta till exakt det avsnitt du behöver genom Sökfunktion / K3Direkt. Ett bättre supportsystem har vi själva inte hittat i världen som tar tillvara e-learningens fördelar. Ingen har vårt indexerade söksystem Sökfunktion / K3Direkt inne i e-kurserna. Vi har som en kund uttryckte det "kombinerat det bästa från Google och det bästa från Youtube (lärarledd undervisning) och rensat bort det oväsentliga bruset.

Kort sagt: Skriv in ett sökbegrepp: t.ex. "pivot" och du kommer direkt till den lektion du behöver utan att försöka leta dig igenom en hel e-kurs .

Om du vill kalla Klickportalen K3 för Sveriges bästa supportsystem inom it så kommer vi inte förneka det du säger. Att lägga dyrbar tid på textbaserade system från t.ex. Microsofts opedagogiska hjälpmenyer eller pengar på andra externa supportsystem som bygger på samma princip är upp till var och en att göra, men har man testat Klickportalen K3 byter man ogärna tillbaka till annat. Och vi har inte hittat liknade system i USA, Europa eller Asien för den delen heller. Välkommen att prova Sökfunktionen och bilda dig en egen uppfattning.

Den största konkurrenten till Klick Datas Sökfunktion / K3Direkt är den s.k. korridorsutbildningen. Räkna ut vad det kostar ert företag när en person hos er som inte kan en funktion i ett dataprogram går över till grannen i korridoren och frågar honom hur man gör. Två personer står då produktivt stilla under 5-10 minuter och bryts upp i sin fokusering av något för företaget betydligt mer väsentligt , för ett kunskapsproblem som Klickportalen K3 löser på någon minut med hjälp av Sökfunktion / K3Direkt. Och åter igen: Om det är lätt att hitta rätt som det blir i K3 blir det använt och blir det använt så ger det valuta för investeringen.

Det riktigt intressanta är att närmare 30% av utbildningstiden hos Klick Datas kunder ur ett alternativkostnadsperspektiv läggs på kvällar och helger när företagets anställda inte har betald arbetstid. Då passar många på att sitta längre tid framför Klickportalen K3 och förkovra sig i sina dataprogram som företagen under åratal underviktat utbildningsinsatser för. med Klickportalen K3 blir det billigt, lönsamt och produktivitetshöjande. Det handlar om miljontals kronor per dag som vi på Klick Data effektiviserar verksamheter och undervisningen i Sverige. En investering i Klickportalen K3 gör inte ert företag till testpatrull för e-learning eller utbildning online. Medan du läser detta sitter kunskapstörstande människor runt om i landet och lär sig sina dataprogram. Och Sökfunktion / K3Direkt är en stor del av verktyget man använder för att hitta det man behöver kunna. Med över 100000 startade e-kurser under 2008 så vet vi att Klickportalen K3 fungerar 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

GE Money Bank , Bokia m.fl. har liknande erfarenhet med K3.


Funktioner i K3

E-kursspelare W3

E-kursspelare W3

W3 hjälper dig att enkelt navigera genom kurser
Examina E3

Examina E3

Testa dina anställdas kunskapsnivå med E3
Statistik S3

Statistik S3

Följ resultatutvecklingen med S3
Uppgift U3

Uppgift U3

Coacha dina kunskapsuppdrag med U3
Testproduktion Q3

Testproduktion Q3

Undersök med egna tester genom Q3
Dokument D3

Dokument D3

Koppla in den interna kunskapen med D3