Statistik S3

Statistik S3

Statistik S3 är Klickportalen K3s analysmodul som möjliggör för individer att se sina genomförda tester och e-kurser och skriva ut diplom (pdf) av genomförda och godkända tester.

Statistik S3 ger alla användare av Klickportalen K3 översikt av sina resultat och utskriftsval av diplom.

Med Statistik S3 är det även mycket lätt att fortsätta där man var sist i en e-kurs eller test. Klickportalen K3 minns alltid var du befann dig när du slutade sist oberoende av vilken dator du arbetade på tidigare och tar dig automatiskt tillbaka dit utan att du behöver leta upp detta ställe.

Alla användare Klickportalen K3 har tillgång till Statistik S3 för sina egna framsteg. I Admin A3 har administratören en bredare statistiköversikt för avdelningen, klassen, organisationen och företaget. Denna kompetensstatistik kan även exporteras ut i Excel eller till andra korrelerande HR-system för att få enhetlig översikt av resultaten och kompetensnivån.

Du kan i Statistik S3 även se de rätta svaren efter frågorna efter genomförd test. Det styrs av en inställning i Admin A3 med på/ av som ger administratören detta val av facitkoll beroende på respektive företagskultur i olika organisationer och syftet med K3.


Funktioner i K3

E-kursspelare W3

E-kursspelare W3

W3 hjälper dig att enkelt navigera genom kurser
Examina E3

Examina E3

Testa dina anställdas kunskapsnivå med E3
Statistik S3

Statistik S3

Följ resultatutvecklingen med S3
Uppgift U3

Uppgift U3

Coacha dina kunskapsuppdrag med U3
Testproduktion Q3

Testproduktion Q3

Undersök med egna tester genom Q3
Dokument D3

Dokument D3

Koppla in den interna kunskapen med D3