Har Klick Data datautbildningar och datakurser på svenska?

Klick Data har ett brett sortiment av datautbildningar på svenska.

Vi har över 250 egenproducerade ekurser i alla dataprogram och ekurser i affärsutveckling som hjälper dig med att skaffat dig färdigheter alla företag behöver i näringslivet. På svenska, producerade av svenskar för svenskar och med svenska språket som grund för datakurser. (Vi har även datakurser på engelska och vi har Klickportalen K3s ramverk för administratörer och tester översatt till engelska, kinesiska, portugisiska och brasilianska för de kunder som vill använda plattformen Klickportalen K3 som LMS på dessa språk för sina egna datakurser och datautbildningar)

Oavsett om du bara vill lära dig ett dataprogram och få datautbildning i ett program som t.ex. Microsoft Excel så har Klick Data en perfekt utbildning för dig som söker en datakurs eller vill gå flera datakurser.
Skillnaden mellan gammaldags kurser och Klick Data är att på 10-talet så är det självklart att vi levererar våra datautbildningar på svenska online, via Klickportalen K3.

Så datautbildning idag i Sverige 2016 är synonymt med Klick Data, då ingen annan levererar fler datakurser och datautbildningar än Klick Data och inga smarta företag skickar folk på dyra datakurser ute på stan längre. De skickar datautbildning till medarbetaren via Klickdata och använder Klickportalen K3 för sin kompetensförsöjning och efterutbildning.

Varmt välkommen att prova du också.

Med Klick Datas lärarledda datakurser i din PC eller Mac via webbläsaren streamas kunskapen rakt in via Klickportalen K3 (www.k3.nu). Alla får tillgång till den smartaste och effektivaste datautbildningen till ett oslagbart pris. En succé som fortgår sedan Klick Data startade 1992. Du hittar inget bättre om du skall lära dig dina dataprogram i Sverige och söker datakurser på svenska. Här visar Mattias Dahlqvist hur du kör Microsoft Outlook 2010.