Ny hemsida lanserad för Klick Data 2017!

Nu är det hög tid för Klick Data att få en modern responsiv hemsida. Välkommen online 2017!

Klick Datas första hemsida kom upp samma timme som IBM´s hemsida redan i Oktober 1994! På den tiden fanns ca. 10 personer i Sverige som kunde programmera HTML. 

Sedan dess har vi under årens lopp fortlöpande varit i framkant av utvecklingen och haft flera utseenden och uppdateringar i design och innehåll under de 25 år vi varit verksamma. Nu har det åter blivit dags att uppdatera klickdata.se .

Välkommen att klicka runt i mobilen, paddan eller på datorn i vår nya responsiva hemsida. Klick Data är en trygg leverantör av e-utbildning och ceritifiering av kunskap inom organisationer, företag och myndigheter och vi kommer att ha många nyheter under 2017! Varmt välkomna! 

PS. Vi har nu flyttat in i den nya och då det är en stor sajt med mycket förbättringar , så finns en hel del "flyttkartonger"  fortfarande kvar i den gamla sajten som vi har döpt om till www.classic.klickdata.se . Om du inte hittar informationen du söker om oss på den nya, så kan du kika in i den gamla Klick Data sajten under tiden. "Ursäkta stöket" .  Varmt välkomna till vårt 25 års jubileum! DS. 
Klick Data flyttar hemsida 170127