Vem är kursledare på Klick Datas onlineskola?

Kort svar: Alla våra ekurser har en kursledare som är en programledare på skärmen. Därför är Klick data en onlineskola.

Längre svar: Klick Datas ekurser har några mycket starka fördelar jämfört med vanlig undervisning i ett klassrum ( med det gamla sättet att lära= katederundervisning. ) .

Du får en rad fördelar av att ha en kursledare på dataskärmen! Vi har en onlineskola som ger massor av fördelar.

Inget slår onlineundervisning om den är bra gjord!

a) Med Klick Data kan du repetera i all oändlighet. Tills du kan.
b) läraren och kursledaren blir aldrig trött
c) läraren och kursledaren blir aldrig arg
d) läraren och kursledaren koncentrerar sig bara på dig och du är alltid i fokus med Klick data.
e) läraren och kursledaren har ett oändligt tålamod om du ber honom gå igenom ett parti igen. Tills du kan.
f) läraren och kursledaren på Klick datas kurser ställer alltid upp 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. (Med samma goda humör)
g) läraren och kursledaren från Klick data tar inte fikapaus när du tycker det är som mest intressant och vill gå vidare.
h)  du betalar en bråkdel av vad en kursledare kostar i ett klassrum då du köper Klick Datas kurs online direkt i Klickportalen K3.
i) du behöver inte gå en ny kurs med en ny avgift för att repetera. All forskning visar att du bara hinner lära dig ca. 15%-20% första gången du går igenom ett ämne.
j) Med Klick data har du en kurs vid introduktionen, när du ska repetera, när du skall ta om för att förstå. När du skall repetera för att du glömt.

98% tycker en e-kurs är bättre eller lika bra som en vanlig kurs i ett klassrum. Endast 2% tycker klassrumsundervisning är bättre . Det är ju inte så konstigt eller hur.

Se även fler frågor om någon av alla kurslärare att fråga.


Du får väldigt god närkontakt med Klick Datas kursledare på skärmen, vilket ger en rad fördelar jämfört med en lärare i ett klassrum och klassrumsundervisning.