Blogg

Nya e-kurser i MS Excel 2016 är här!

Publicerat: torsdag, 15 mars 2018 I kategori: E-kursnyheter

Nu är det premiär för nya e-kurser i MS Excel 2016, som vanligt ingår det med automatik för alla med Sitelicens. Lansering av MS Excel 2016 Grunder och Fortsättning sker i mars och april 2018. Använd gärna de effektiva verktygen med Kursplan för att sprida all den nya kunskapen och möjligheten att säkerställa att deltagarna tagit del av utbildningen och kunskapsproven med Diplomtest. 


6 anledningar att investera i ett LMS

Publicerat: måndag, 12 mars 2018

I stort sett alla organisationer behöver ha en systematiserad process för att vidareutbilda och kompetensutveckla sina anställda. Här listar vi de främsta fördelarna med att automatisera, systematisera och följa upp utvecklingen med hjälp av ett LMS (Learning Management System) - navet för all e-learning. 


E-learning och traditionell utbildning - hur mixar man bäst?

Publicerat: torsdag, 08 mars 2018 I kategori: Nyheter

De flesta HR-chefer har idag som uppgift att arbeta långsiktigt med utbildningsstrategier och kompetensutvecklingsplaner för medarbetare och organisationen som helhet. Idag finns det en rad olika metoder för att utbilda personalen där det tidigare bara fanns ett fåtal, oftast kostsamma lärarledda alternativ. Hur kan e-learning hjälpa organisationer att effektivisera sin utbildnings- och kompetensutveckling?


KlickData lanserar ny lärplattform

Publicerat: tisdag, 02 januari 2018 I kategori: Nyheter, Kundnyheter

År 2017 firade KlickData 25 år som utbildningsleverantör med över 1,6 miljoner levererade e‐kurser sedan start. I samband med detta lanseras nu äntligen ett helt nytt LMS som uppföljare till succén Klickportalen K3. KlickData passar även på att lansera ny hemsida och en ny grafisk profil.


KlickData AB (publ)

Värtavägen 15, 115 53 Stockholm
Tel: 08-6674980
E-learning som fungerar sedan 1992

Producerad av Snowpeak

Produkter & tjänster