fbpx

Koncernen Samhall tecknar nytt Sitelicensavtal

Publiserad i kategori: Kundnyheter
Koncernen Samhall tecknar nytt Sitelicensavtal
Koncernen Samhall tecknar nytt Sitelicensavtal

Klick Data har tecknat ett nytt Sitelicensavtal med Samhall AB. Avtalet är flerårigt och omfattar samtliga 22000 anställda.

Klick Data har tecknat ett nytt Sitelicensavtal med koncernen Samhall. Avtalet är flerårigt och omfattar samtliga anställda inom bolaget.

Avtal mellan Samhall AB och Klick Data AB har till syfte att ge Samhalls samtliga ca 22 000 anställda på 250 orter möjlighet till flexibla och utvecklande utbildningsinsatser inom en rad områden såsom exempelvis Officeprogram och andra dataprogramvaror samt ekonomi, presentationsteknik m.fl. Genom det samlade e-kursutbudet som finns i Klickportalen K3 om över 190 e-kurser vill Samhall introducera sina medarbetare i möjligheten med e-lärande som metod och samtidigt utveckla medarbetarnas eget ansvar för sin kompetensutveckling. Samhall avser samtidigt att hitta nya metoder för att validera medarbetarnas nya kompetens genom de verktyg som i Klick Datas system för testning och uppföljning som finns i Klickportalen K3, t.ex de nyss lanserade nya funktionerna i Klickportalen K3: Uppgift U3, Certifiering C3 och Testproduktion Q3.

- Vi är glada över att kunna hjälpa Samhall med kompetensfrågorna under de närmaste åren och vi tror att samarbetet kommer fungera lika bra för Samhall som för våra andra Sitelicenskunder även om omfånget på antal användare i detta avtal är större än normalt, säger Peter Odengran , vice VD på Klick Data.

För mer info kontakta Stefan Tengman, Samhall eller Peter Odengran, Klick Data.

Länk till Samhall AB


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!