fbpx

KTH ansluter sig till Sitelicenskundskaran

Publiserad i kategori: Kundnyheter
KTH ansluter sig till Sitelicenskundskaran
KTH ansluter sig till Sitelicenskundskaran

Mängder med svenska universitet och högskolor har tecknat Sitelicensavtal med Klick Data avseende plattformen Klickportalen K3 som ger ett brett användningsområde för vilken kunskapsintensiv organisation som helst. En i raden av de senaste kunderna är Energiteknik på Kungliga Tekniska Högskolan som nyligen tecknat nytt avtal med oss.

Mängder med svenska universitet och högskolor har tecknat Sitelicensavtal med Klick Data avseende plattformen Klickportalen K3 som ger ett brett användningsområde för vilken kunskapsintensiv organisation som helst. En i raden av de senaste kunderna är Energiteknik på Kungliga Tekniska Högskolan som nyligen tecknat nytt avtal med oss. KTH var redan under tidigt 90-tal storkunder till Klick Data under videokurseran och på tiden vi hade våra ekurser på cd-rom innan teknikutvecklingen och efterfrågan skiftades till webbutbildningar och Klick Datas webbkurser.

Vi välkomnar nu avdelning Energiteknik på Kungliga Tekniska Högskolan som kunder och välkomnar fler avdelningar inom skolan att pröva vår beprövade och inarbetade kunskapsplattform för ekurser, tester och enkäter och framför allt för egenproducerat kursmaterial med alla olika moduler i K3-plattformen.

Alla kunskapsproducerande institutioner har användning av Klickportalen K3 med dess breda verktygsflora för egenproducerat material. Med modulen Testproduktion Q3 och testplattformen Examina E3 kan varje organisation validera och certifiera kunskap genom att bygga upp en databas med frågor och tester och styra kunskapsmålen inriktat mot respektive bransch kunskapskrav. Kontakta oss för en full demo av Klickportalen K3 och dess verktyg för validering av kunskap.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!