fbpx

SIS tecknar nytt Sitelicensavtal med Klick Data

Publiserad i kategori: Kundnyheter
SIS tecknar nytt Sitelicensavtal med Klick Data
SIS tecknar nytt Sitelicensavtal med Klick Data

Klick Data har tecknat ett nytt Sitelicensavtal med SIS Swedish Standards Institute

 Klick Data har tecknat ett nytt Sitelicensavtal med SIS Swedish Standards Institute. Avtalet är flerårigt och omfattar samtliga medarbetare, 170 st.

SIS Swedish Standards Institute verkar för standardiseringar. I Sverige kommer det 2000 nya standarder per år. SIS har drygt 12 000 kunder, alla är lika välkomna till oss oavsett bransch eller verksamhetsinriktning.
Som kund till SIS kan du köpa standarder och handböcker, gå på kurser och seminarier kring innehåll och tillämpning av standarder. Du kan också delta i någon av deras tekniska kommittéer. När du deltar får du tidig tillgång till viktig information om utvecklingen inom ditt område och möjlighet att påverka framtida standarder.

En annan del av SIS verksamhet rör ISO standarder, t.ex. Miljöcertifiering ISO 14001, ISO 9000 och SI-systemet.

ISO 14000 är en serie internationella standarder för miljöledning som syftar till att etablera rutiner för systematiskt miljöarbete i företag och andra verksam- heter.

ISO 9000 är en serie internationella standarder för kvalitetssäkring och kvalitetsledning. Syftet är att säkerställa kvaliteten på en organisations produkter och tjänster.

SI-systemet för mått Sverige använder sedan länge i likhet med många andra länder SI-systemet  en ISO-standard

Se mer på SIS hemsida


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!