fbpx

Smurfit Kappa nya kunder till Klickportalen K3

Publiserad i kategori: Kundnyheter
Smurfit Kappa nya kunder till Klickportalen K3
Smurfit Kappa nya kunder till Klickportalen K3

Pappersförpackningsföretaget Smurfit Kappa Sverige AB är nya kunder i Klickportalen K3 genom att ha tecknat ett Sitelicensavtal för distansutbildningar med Klick Datas interaktiva ekurser för en testgrupp inom huvudkontoret i Svalöv.

Allt fler kunder tillkommer i Klickportalen K3 inom vitt skilda områden. Klick Data välkomnar Smurfit Kappa Sverige AB som har som mål att vara den ledande leverantören av pappersbaserade förpackningar inom valda marknadssegment till Klick Datas distansutbildningar som är allt annat än distanserade. 98% av Klick Datas kunder tycker Klick Datas ekurser är bättre eller mycket bättre än traditionella kurser visar en undersökning. Möjligheten att repetera tills man kan och ta om svåra partier är en av elearningens generellt stora fördelar.

Vi hoppas att Smurfit Kappa skall uppskatta Klickportalen K3 och likt många av våra andra kunder upptäcka fördelarna med Klickportalen K3s breda funktionalitet med tester, eget kursmaterial, kundankäter, medarbetarundersökningar och certifieringar inom de specifika områden som är mest aktuella för Smurfit Kappa.
Läs mer om Klick Datas Sitelicens och de fördelar det ger er organisation här.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!