fbpx

Trafiklärarutbildningen i Karlsborg väljer Examina E3

Publiserad i kategori: Kundnyheter
Trafiklärarutbildningen i Karlsborg väljer Examina E3
Trafiklärarutbildningen i Karlsborg väljer Examina E3

Trafiklärarutbildningen i Karlsborg, som utbildar och certifierar Sveriges körskolelärare, har tecknat Sitelicensavtal med Klick Data angående Klickportalen K3. Främst är det testfunktionaliteten med modulerna Testproduktion Q3 och testerna i användardelen i Examina E3 som man är intresserade av för sin trafikutbildning utöver de interaktiva datakurserna i Klickportalen K3.

Trafiklärarutbildningen i Karlsborg som utbildar och certifierar Sveriges körskolelärare har tecknat avtal med Klick Data angående Klickportalen K3. Främst är det testfunktionaliteten med modulerna Testproduktion Q3 och testerna i användardelen i Examina E3 som man är intresserade av att implementera utöver de interaktiva datakurserna i Klickportalen K3.

Vidare kommer Klick Data utveckla en loggfunktion för elever under praktikperioder ute på fältet i Klickportalen K3. Funktionsutvecklingen sker som vanligt med den generella kundnyttan i fokus och kommer implementeras till samtliga Sitelicenskunder som får generella förbättringar, ekurser, enkäter och tester i K3 utan extra kostnader. Vi välkomnar Trafiklärarutbildningen till Klickportalen K3.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!