fbpx

Blogg

6 anledningar att investera i ett LMS

Publicerat i kategori: LMS

I stort sett alla organisationer behöver ha en systematiserad process för att vidareutbilda och kompetensutveckla sina anställda. Här listar vi de främsta fördelarna med att automatisera, systematisera och följa upp utvecklingen med hjälp av ett LMS (Learning Management System) - navet för all e-learning. 


E-learning och traditionell utbildning - hur mixar man bäst?

De flesta HR-chefer har idag som uppgift att arbeta långsiktigt med utbildningsstrategier och kompetensutvecklingsplaner för medarbetare och organisationen som helhet. Idag finns det en rad olika metoder för att utbilda personalen där det tidigare bara fanns ett fåtal, oftast kostsamma lärarledda alternativ. Hur kan e-learning hjälpa organisationer att effektivisera sin utbildnings- och kompetensutveckling?


Att kompetensutveckla organisationen med e-learning och LMS

De flesta HR-chefer har idag som uppgift att arbeta långsiktigt med utbildnings- och kompetensutvecklingsstrategier för medarbetare och organisationen som helhet och det finns en rad olika invanda metoder för att utbilda personalen. I denna artikel kommer vi beskriva  utvecklingen av e-learning och hur KlickData hjälper organisationer att växa genom att systematisera och kompetensvalidera inlärningsprocessen. 


KlickData lanserar ny lärplattform

Publicerat i kategori: LMS

År 2017 firade KlickData 25 år som utbildningsleverantör med över 1,6 miljoner levererade e‐kurser sedan start. I samband med detta lanseras nu äntligen ett helt nytt LMS som uppföljare till succén Klickportalen K3. KlickData passar även på att lansera ny hemsida och en ny grafisk profil.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!