fbpx

KlickData Investor Relations

Klick Datas Investor Relations Nyheter presenteras och publiceras via pressreleaser här. Tidigare skedde detta i enlighet med de noteringskrav och regler för handel med aktier på den handelsplats där Klick Dataaktien tidigare handlades vilket gjort att dessa finns publicerade externt. Vi publicerar även artiklar av intresse under www.klickdata.se/english/journal Nyhetsartiklarna listade här är publicerade utöver dessa pressreleaser i syfte att fördjupa intresset för bolaget och dess verksamhet. 

Efter noteringen: Hur säljer jag mina aktier? 
Ladda ner PDF för avräkningsnota. Kontakta oss på 0708962233 för mer information. 


Årsstämma i Klick Data 15 okt 2020

Klick Data välkomnar sina aktieägare till årsstämma den 15 oktober, 2020 kl. 13.00. INgen utdelning är föreslagen. Full kallelse finns på https://poit.bolagsverket.se/ och de aktieägare som önskar få handlingar tillsända till sig i pdf kan begära det på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Varmt välkomna! 

'Klick Data lärplattform KLMS stärks ytterligare 

Klick Data har under en längre tid utvecklat en ny digital lärplattform som döpts till KlickData eller KLMS (KlickData Learning Management System). Denna utbildningsplattform är betydligt mer kraftfull än den tidigare så framgångsrika plattformen Klickportalen K3. Möjligheterna för företag, organisationer och utbildare att lägga upp sina egna utbildningar och skapa företagsakademier där varje medarbetare i organisationen stärker sin kompetens och personliga utveckling är betydligt bättre än tidigare.
I oktober 2020 är versionen uppe i 3.84. Läs mer om KLMS detaljer här  

Klick Data tilldelad utmärkelse som GFEL Top 50 Organizions in Education 2019 

Klick Data tilldelades i december 2019 den globala utmärkelsen Top 50 Organisations in Education av stiftelsen GFEL. Prisutdelningen skedde i Dubai. På samma event tilldelades även Klick Datas grundare och VD en personlig utmärkelse av Top 100 Leaders in Education. 
Läs mer på di.se   

Klick Data har utsetts till att bli ett Gasellföretag 2013 enligt Dagens Industri. 

KD Gasell vinnare 2013 Webb 130920Varje år, sen fjorton år tillbaka, i november eller december korar Dagens industri Sveriges snabbast växande företag. I år så är Klick Data AB utsedd för första gången i denna skara företag efter en rad fina år av tillväxt under lönsamhet. 

Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch. Redan på 1980-talet visade han att det är de små snabbväxande företagen som skapar de flesta nya jobben, till skillnad från ekonomins elefanter som alltid måste effektivisera och ofta minskar sysselsättningen. Endast 0,5% av de svenska företagen uppfyller kritierierna. 

En Gasell eller ett Gasellföretag har:

  • en omsättning som överstiger 10 Mkr
  • minst tio anställda
  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • sunda finanser 

Klick Data är glada och tacksamma att tillsammans med sina kunder fått äran att bli en Gasell 2013 och siktar givetvis på att bli det även nästa år, säger Klick Datas VD Magnus Jungbeck! Detta är ett kvitto på ett hårt och långsiktigt arbete som vi enträget kommer fortsätta med. 

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!