fbpx

KlickData Investor Relations

Klick Datas Investor Relations Nyheter presenteras och publiceras via pressreleaser här. Tidigare skedde detta i enlighet med de noteringskrav och regler för handel med aktier på den handelsplats där Klick Dataaktien tidigare handlades. Vi publicerar även artiklar av intresse under www.klickdata.se/english/journal Nyhetsartiklarna listade här är publicerade utöver dessa pressreleaser i syfte att fördjupa intresset för bolaget och dess verksamhet. 

Efter noteringen: Hur säljer jag mina aktier? 
Ladda ner PDF för avräkningsnota. Kontakta oss på 0708962233 för mer information. 


Klick Data har utsetts till att bli ett Gasellföretag 2013 enligt Dagens Industri. 

KD Gasell vinnare 2013 Webb 130920Varje år, sen fjorton år tillbaka, i november eller december korar Dagens industri Sveriges snabbast växande företag. I år så är Klick Data AB utsedd för första gången i denna skara företag efter en rad fina år av tillväxt under lönsamhet. 

Begreppet Gaseller är skapat av den amerikanske forskaren David Birch. Redan på 1980-talet visade han att det är de små snabbväxande företagen som skapar de flesta nya jobben, till skillnad från ekonomins elefanter som alltid måste effektivisera och ofta minskar sysselsättningen. Endast 0,5% av de svenska företagen uppfyller kritierierna. 

En Gasell eller ett Gasellföretag har:

  • en omsättning som överstiger 10 Mkr
  • minst tio anställda
  • minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
  • ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
  • ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
  • i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
  • sunda finanser 

Klick Data är glada och tacksamma att tillsammans med sina kunder fått äran att bli en Gasell 2013 och siktar givetvis på att bli det även nästa år, säger Klick Datas VD Magnus Jungbeck! Detta är ett kvitto på ett hårt och långsiktigt arbete som vi enträget kommer fortsätta med. 

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!