fbpx
 
Statistik S3
 

Statistik S3

Statistik S3

Statistik S3 är Klickportalen K3s analysmodul som möjliggör för individer att se sina genomförda tester och e-kurser och skriva ut diplom (pdf) av genomförda och godkända tester.

Statistik S3

Med Statistik S3 är det även mycket lätt att fortsätta där man var sist i en e-kurs eller test. Klickportalen K3 minns alltid var du befann dig när du slutade sist oberoende av vilken dator du arbetade på tidigare och tar dig automatiskt tillbaka dit utan att du behöver leta upp detta ställe.

Alla användare Klickportalen K3 har tillgång till Statistik S3 för sina egna framsteg. I Admin A3 har administratören en bredare statistiköversikt för avdelningen, klassen, organisationen och företaget. Denna kompetensstatistik kan även exporteras ut i Excel eller till andra korrelerande HR-system för att få enhetlig översikt av resultaten och kompetensnivån.

Du kan i Statistik S3 även se de rätta svaren efter frågorna efter genomförd test. Det styrs av en inställning i Admin A3 med på/ av som ger administratören detta val av facitkoll beroende på respektive företagskultur i olika organisationer och syftet med K3.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!