fbpx

Kundnyheter


Brandkåren i Attunda fortsätter att släcka kunskapstörsten

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Klick Datas kunder är oftast trogna år efter år efter år. Det ger kontinuitet in i inlärningen och ger kunder trygghet och stabilitet samt visar på det starka behovet som finns av repetion.

Ett av många exempel på kunder som kompletterar och utökar sina licenser med Klick Data är Brandkåren i Attunda som släcker kunskapstörten i Micosoft Office med nya tilläggsbeställningar av nya licenser för ekurser i Klickportalen K3. Klick Data tackar för det långsiktiga förtroendet. 

Brandkåren Attunda ingår fyra heltidsstationer i Järfälla, Märsta, Sollentuna och Upplands-Väsby samt tre deltidsstationer i Knivsta, Sigtuna och Upplands- Bro. 


Svenska ESF rådet satsar på utbildning från Klick Data

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Svenska ESF rådet satsar på utbildning de kommande åren från Klick Data genom att nyligen ha tecknat ett nytt Sitelicensavtal för sina 130 medarbetare.

Myndigheten ESF arbetar inom viktiga områden såsom att de bl.a. finansierar många projekt som jobbar med kompetens-utveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. 


Kungälvs Rörläggeri AB tecknar en Sitelicens

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Kungälvs Rörläggeri AB har nyligen tecknat ett flerårigt Sitelicensavtal med Klick Data för 38 medarbetare. 

Primärt är e-kurserna i K3 det initiala behovet och över tid att även använda Klickportalen K3 som plattform för att distribuera interna styr-, kvalitets- och arbetsdokument med Eget Material D3 och Uppgifter U3 med efterföljande validering i Examina E3 och Testproduktion Q3.


Odd Molly syr ihop en utbildningslösning med K3 online

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Klädföretaget Odd Molly har tecknat ett Sitelicensavtal med Klickportalen K3 för sin anställda inom koncernen, som innefattar att alla medarbetare nu får en utbildningslösning online med Klickportalen K3. 

Allt fler företag får tillgång till Klick Datas utbildningslösning med Klickportalen K3 online genom att HR-chefen och IT-chefer tar kloka beslut för hur de skall använda utbildningsbudgeten på bästa sätt


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!