fbpx

Kundnyheter


Brandkåren i Attunda fortsätter att släcka kunskapstörsten

Klick Datas kunder är oftast trogna år efter år efter år. Det ger kontinuitet in i inlärningen och ger kunder trygghet och stabilitet samt visar på det starka behovet som finns av repetion.

Ett av många exempel på kunder som kompletterar och utökar sina licenser med Klick Data är Brandkåren i Attunda som släcker kunskapstörten i Micosoft Office med nya tilläggsbeställningar av nya licenser för ekurser i Klickportalen K3. Klick Data tackar för det långsiktiga förtroendet. 

Brandkåren Attunda ingår fyra heltidsstationer i Järfälla, Märsta, Sollentuna och Upplands-Väsby samt tre deltidsstationer i Knivsta, Sigtuna och Upplands- Bro. 

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Svenska ESF rådet satsar på utbildning från Klick Data

  Svenska ESF rådet satsar på utbildning de kommande åren från Klick Data genom att nyligen ha tecknat ett nytt Sitelicensavtal för sina 130 medarbetare.

  Myndigheten ESF arbetar inom viktiga områden såsom att de bl.a. finansierar många projekt som jobbar med kompetens-utveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser. 

  Klick Data är glada över att kunna stötta ESF på ett kostnadseffektivt sätt i deras arbete. 

  Se mer om Svenska ESF rådet på www.esf.se 

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Hallberg Bostadsstiftelse får klimatsmarta medarbetare

  Hallberg Bostadsstiftelse, som förvaltar förvaltar bostäder och olika typer av lokaler i Hallsbergs kommun.

  Och har nyligen tecknat nytt Sitelicensavtal med Klick Data för sina medarbetare i Hallsberg som nu har tillgång till Klick Datas utbildningar.

  Ett av målen är att ha en hög servicenivå och vara klimatsmarta och ett enkelt sätt att uppfylla dessa mål är att erbjuda klimatsmart utbildning  till sin personal som får hög servicenivå genom den ständiga tillgången till kompetenshöjning och medarbetarundersökningar som Klick Data erbjuder. 

  För mer information om Hallberg Bostadsstiftelse se www.hallbo.se

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • 13 kommuner i Norrland i pilotprojekt med hjälp av ESF

  Akademi Norr har tecknat ett pilotavtal med Sitelicens av Klickportalen K3.

  Akademi Norr är en samverkansgrupp av 13 kommuner i Västerbotten- och Norrland som aktivt jobbar med kompetensförsörjning med hjälp av ESF medel. 

  De kommer använda Klickportalen K3 för sina satsningar att stärka kompetensen genom Klick Datas ekurser , tester och medarbetarundersökningar.  

   Se mer på www.akademinorr.se 

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Räddningstjänsten Höga Kusten-Ådalen släcker kunskapstörsten med K3

  Räddningstjänsten Höga Kusten-Ådalen har nyligen tecknat nytt Sitelicensavtal med Klick Data avseende e-utbildning via Sitelicens (SLA) avseende Klickportalen K3.

  Räddningstjänsten HKA vill höja kunskapen generellt i IT kunskap samt i Microsft Office (MSO) produkterna. 

  HKA vill även kunna arbeta med eget studiematerial som uppföljning på nätet, vilket är en av Klickportalens styrkor som interaktiv online plattform för utbildning till företag och organisationer. 

  Klick Data håller med Räddningstjänsten Höga Kusten-Ådalen när de själva uttrycker det; "man behöver kunna mer idag än att bara släcka bränder". 

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Karlshamnsbostäder tecknar nytt avtal om onlineutbildning med K3

  Karlshamnsbostäder KABO har nyligen tecknat ett flerårigt Sitlicensavtal om onlineutbildning med Klickportalen K3.

  Satsningen syftar till att internt på ett effektivt sätt via webben utbilda bovärdar, göra medarbetarundersökningar, utbilda i Microsoft Office och Adobe programmen för samtliga medarbetar. 

  Möjligheten att genom Klickportalen K3 genomföra framtida kundenkäter ger också Karlshamnsbostäder de möjligheter att använda K3 som kraftfull och effektiv bas för elearning. 

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Kungälvs Rörläggeri AB tecknar en Sitelicens

  Kungälvs Rörläggeri AB har nyligen tecknat ett flerårigt Sitelicensavtal med Klick Data för 38 medarbetare. 

  Primärt är e-kurserna i K3 det initiala behovet och över tid att även använda Klickportalen K3 som plattform för att distribuera interna styr-, kvalitets- och arbetsdokument med Eget Material D3 och Uppgifter U3 med efterföljande validering i Examina E3 och Testproduktion Q3.

  Kungälvs Rörläggeri AB startade sin verksamhet 1933 och följer med sin samtid för att utveckla medarbetarna med elearning genom onlineutbildning via Klickportalen K3. 

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Odd Molly syr ihop en utbildningslösning med K3 online

  Klädföretaget Odd Molly har tecknat ett Sitelicensavtal med Klickportalen K3 för sin anställda inom koncernen, som innefattar att alla medarbetare nu får en utbildningslösning online med Klickportalen K3. 

  Allt fler företag får tillgång till Klick Datas utbildningslösning med Klickportalen K3 online genom att HR-chefen och IT-chefer tar kloka beslut för hur de skall använda utbildningsbudgeten på bästa sätt

 • Publicerat i kategori: : Kundnyheter

 • Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!