fbpx

Key Account Manager / Säljare av e-learning och LMS

Är du intresserad av sälj? Gillar du känslan av att göra affärer? Brinner du för att hjälpa kund att uppnå bästa möjliga lösning?

Sök då rollen som säljare och kunskapsmäklare på Klick Data!

Tjänsten:

Din huvuduppgift som Key Account Manager hos Klick Data är att sälja in vårt framgångsrika LMS-verktyg - Klickportalen K3 - med Klick Datas stora utbud av e-kurser till större företag, skolor och kommuner.

Det viktigaste för oss är hur vi uppfattas och kan hjälpa våra kunder. Det är därför viktigt att du har förmåga att vårda och skapa förtroende samt fäster stor vikt vid affärsmässighet. Hos oss får du mycket eget ansvar där du ansvarar en egen budget. Att kontinuerligt vårda och utveckla kontakten med våra befintliga kunder och framför allt att skapa nya relationer och affärer blir din stora utmaning.

Erfarenhet av försäljning till större organisationer är mycket meriterande men inget krav. Har du arbetat med försäljning till ledande befattningar samt personal- och IT-chefer är det ett plus. Ditt engagemang och passion för att hjälpa kunden till bästa möjliga lösning är det viktigaste av allt. Klick Datas väletablerade varumärke och marknadsföringsaktiviteter tillsammans med 25 års erfarenhet i branschen kommer att vara ett starkt stöd i dina säljkontakter.

Vi tror att du:

  • är driven, självständig och mycket serviceinriktad.
  • har en god kommunikationsförmåga.
  • gillar att arbeta både självständigt och i samverkan med en mindre grupp med goda möjligheter till avancemang.
  • Du bör ha körkort då det finns stora förutsättningar för externa kundmöten. Vi sitter f.n. i lokaler på Gärdet mittemot Fältöversten i centrala Stockholm med mycket goda kommunikationer och ett stort utbud av service.

Vi erbjuder:

  • En bra grundlön samt en attraktiv rörlig bonus baserad på försäljning.

Behov och efterfrågan hos företag och organisationer av Klick Datas e-kurser och plattform för LMS (Learning Managemant System) fortsätter att vara stort och Klickportalen K3 passerade nu under 2017 1,6 miljoner startade kurser och bolaget har tilldelats utmärkelsen Gasellföretag av Dagens Industri.

Tillträde efter överenskommelse.

Maila din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Inkludera följande i din ansökan:
Kontakt uppgifter med email och telefon
Ditt CV
Personligt meddelande
Hur många års erfarenhet

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!