fbpx

KlickData lanserar ny lärplattform

Publiserad i kategori: LMS
KlickData lanserar ny lärplattform
KlickData lanserar ny lärplattform

År 2017 firade KlickData 25 år som utbildningsleverantör med över 1,6 miljoner levererade e‐kurser sedan start. I samband med detta lanseras nu äntligen ett helt nytt LMS som uppföljare till succén Klickportalen K3. KlickData passar även på att lansera ny hemsida och en ny grafisk profil.

25 år som företag gör KlickData till Sveriges äldsta producent av e‐learning och det är med glädje, stolthet och ödmjukhet vi haft förmånen att ha över 25 000 kunder och leverera över 1,6 miljoner e‐kurser online. Klickportalen K3, KlickDatas bejublade LMS, har hjälpt tusentals företag, myndigheter, kommuner och skolor med sin utbildning och kompetensutveckling sedan lanseringen 2005. Framgångsfaktorn har varit bredden i utbudet av e‐kurser och diplomtester tillsammans med verktygen för statistik och uppföljning. Nu lanserar KlickData sin kraftfullaste uppgradering hittills.

 Magnus Jungbeck, VD på KlickData, kommenterar:

”Fantastiskt att vi äntligen är i mål. Uppgraderingen bygger på en helt ny teknisk plattform som både ökar stabiliteten och säkerheten för våra kunder. Sedan är jag extra stolt över hur enkel den nya plattformen är att använda. Snabbhet, enkelhet och intuivitet har varit ord som suttit i våra väggar på KlickData ända sedan 2005 då vi lanserade vårt första LMS (Klickportalen K3) och denna stora uppgradering har verkligen annammat dessa värderingar på bästa sätt. Jag kunde inte vara stoltare.”

Det nya uppgraderade LMS:et kommer precis som företaget, gå under namnet ”KlickData” för ökad stringens och tydlighet, inte minst med tanke på att plattformen är kärnan i KlickDatas verksamhet. Med den nya versionen finns det utökad funktionalitet och ett mer intuitivt gränssnitt för användarna. Det blir dessutom ännu enklare att addera och administrera nya egna kurser och utbildningar till det befintliga kursutbudet – såväl rena e‐kurser som vanliga lärarledda kurser eller seminarier.

I samband med lansering av den nya lärplattformen passar KlickData även på att uppgradera sin varumärkesplattform med ny hemsida, uppdaterad logotype och ny kommunikationsstrategi. På nya klickdata.se kommer besökare inte bara kunna få en bättre bild av våra tjänster; man kommer även kunna läsa om det senaste inom e-learning, kundintervjuer samt "Do's and Dont's" i de viktigaste utbildningsfrågorna för organisationer.

Välkommen att  läsa mer om våra kraftfulla uppdateringar av hela vårt LMS eller titta på filmen nedan för att få en första inblick i hur KlickDatas plattform kan lösa utbildningsbehoven i din organisation.

Kontakta oss för en kostnadsfri demo  av nyheterna i KlickDatas LMS eller övriga utbildningstjänster vi erbjuder.

Vi ser fram emot 25 nya framgångsrika år tillsammans!Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!