fbpx

Kundomdömen


Citat- PCGuiden

"Rent gränssnitt, med få och välbekanta knappar, samt tydliga och klara instruktioner. Tilltalande är även den pop-upmeny av trädstruktur som visar i vilket moment och kapitel du befinner dig "

PCGuiden

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Citat- Jobb i Tokyo tack vare Klick Excelkurs

  ""Min son sökte ett praktik jobb i London på Tokyo Mitchubitchu data. Kravet var bla. som hög kunskap i Excel. Han hade noll i kunskap men skrev goda kunskaper i ansökan. Han ringde mig för hjälp och jag rekommenderar Klick Datas e-kurs i Microsoft Excel. Efter 2 dagar ringer sonen hem till far i Sverige och meddelar att han nu hanterar Excel superbt. Han prisar Klick Datas utomordentliga pedagogik. Han är idag tillbaka i Sverige och har ett forskningsjobb inom Ericson. Tack Klick!""

  Karl-Åke Söderkuist, Skanör

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Citat- Boo Energi ekurs som bästa komplement till bok

  "Otroligt bra komplement till andra utbildningar. Man kommer ju igång direkt, vilket är kanon. Egentligen är det här man ska köpa först. Sen har man världens bästa grund att stå på för att gå vidare. Då vet man vad man skall fördjupa sig i om man sen köper en bok."

  Björn Termenius, Boo Energi, SALTSJÖ-BOO

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Citat- Eurogolv om repetition med ekurser bra

  "Många av kurserna har jag gått igenom trots att jag själv inte använder programmen, men jag blir en mycket duktigare upphandlare, för att jag vet vad det handlar om när jag skall beställa av konsulter. ... Men jag har installerat NT helt och hållet själv efter Klicks kurser. Då var det perfekt att backa och ta om. Inte för att jag skulle komma ihåg hur man gjorde idag, men då är det bara att ta fram ekursen och logga in på Klickportalen K3 igen."

  Kurt-Inge Ekholm, Eurogolv

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Citat- Veckans Affärer om klick data när affärsidén föddes 1992

  "Det sa bara Klick! Det var när han jobbade som Macintoshförsäljare som affärsidén föddes. Erik Bolinder upptäckte hur kostsamt det var för företagen att lära sig utnyttja programmen optimalt. Kurserna var dyra och tidskrävande och krävde personalens närvaro på given tid och plats...Erik Bolinder gjorde slag i saken och bildade Klick Data.... Bland kunderna finns stora företag som Tetra Pak, Alfa-Laval och ABB."

  Veckans Affärer, 1992

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!