fbpx

Kundomdömen


Klick Data bäst i test i Computer Sweden

"Lysande pedagogik...Klick Data har satsat på att det ska vara lättlärt, enkelt och personligt och lyckas utmärkt med det...
Klick Data vinner det här testet.
"

Computer Sweden

"Lysande pedagogik... Klick Data har satsat på att det ska vara lättlärt, enkelt och personligt och lyckas utmärkt med det... Klick Data vinner den här testen."

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Klick Data har över 25000 kunder som alla säger samma sak

  Citerat från några av våra 25000 kunder

  "Jag köpte kurserna om Microsoft Word. Det var befriande skönt att få lära sig ett program från grunden."

  Ulrika Scharp, Rainer och Scharp Information


  "Många av kurserna har jag gått igenom trots att jag själv inte använder programmen, men jag blir en mycket duktigare upphandlare, för att jag vet vad det handlar om när jag skall beställa av konsulter. ... Men jag har installerat NT helt och hållet själv efter Klicks kurser. Då var det perfekt att backa och ta om. Inte för att jag skulle komma ihåg hur man gjorde idag, men då är det bara att ta fram CD´n igen."

  Kurt-Inge Ekholm, Eurogolv


  "Klick Datas kurser har varit ett mycket pris- och tidseffektivt utbildningsalternativ."

  Urban Juhlin, Rationaliseringskonsult, Madrid


  "10 gånger lättare än dem här "förb... j-a" manualerna som är skrivna för ingenjörer av ingenjörer. Det här är verkligen ett sätt att lära sig. Perfekt också med bokmärken när man vill gå tilbaka på viktiga ämnen som man jobbar mycket med."

  Jan Hartoft, Lipac Liftar


  "Jag har smygtittat lite på några kurser (i Klickportalen K3) och måste säga att upplägget är jättebra. Det flyter på precis som på CD med bild och ljud.
  Systemet är mycket imponerande"

  Robert Hallgren, B&S Foods AB


  "En av våra klienter fick jobb efter att ha gått Klick Datas kurser, vilket han aldrig hade om han inte lärt sig. Han var grafiker och 50+ men blev jätteduktig på den nya tekniken på kort tid."

  Jan Strimling, Distans- och vägledningscenter, Sundbyberg


  "Professionella användare kan ha stort utbyte av undervisningen."

  PC & Mac Magazine


  "Det här är ju överlägset all annan utbildning. Gå på kurs är ute, det går inte att jämföra!"

  Hans Persson, Administrationskonsult AB


  "Att köpa dator utan utbildning, är som att lära sig spela hockey utan skridskor. Klick Datas utbildningsfilmer passar mig perfekt"

  Kenta "Mr Magic" Nilsson, Hockeylegend


  "Det som är så bra med Klick Data, är att det finns möjligheter till en mer avancerad fördjupning för oss som redan kan en hel del"

  Jan-Erik Näslund, Ericsson Telecom AB


  "Klick Datas lärare får högsta betyg. Lärarna har hög kunskapsnivå och förmåga att varje kursavsnitt intressant."

  MikroDatorn


  "Går jag på en vanlig kurs på 3 dagar som jag ofta gjort och lär mig ett program, så är det som att jag är som en luftlandsatt fallskärmsjägare: Jag vet inte var skall börja. Jag vet inte var jag skall fråga. Det behöver jag inte med Klick Datas e-kurser där jag i lugn och ro kan repetera tills jag förstått och kan."

  Hans Lundqvist, Helectronic Production, Kristiansstad


  "Lugnt och pedagogiskt upplagt. Instruktiva, tydliga och lättbegripliga. Genomgående kurser av hög kvalité."

  iDAG/Kvällspressen


  "Klick Data har skaffat sig ett stort försprång på videoutbildningssidan, både pedagogiskt och tekniskt. Inget snack om den saken."

  MacWorld


  "Helproffsiga datakurser!"

  Expressen


  "Har testat 9 olika typer av interaktiv utbildning i flera år och jag märker att Klick Data är det som passar bäst för de allra flesta."

  Peter Sparreman, Länsarbetsnämnden i Stockholm


  "Portionerad inlärning, där du själv deltar och är aktiv. Du hör och du glömmer - Du ser och du förstår - Du gör och du KAN!!! Tack Klick Data"

  Matts Andersson, Artline Säter


  "I Julas satt jag och tittade på Erik i Illustrator och satt och drack glögg samtidigt, till slut kände jag mig som en kompis till Erik...Jag gillar era kurser för då kan man sitta hemma i soffan och ta en drink samtidigt till kursen."

  Emmi Enoksson, Högskolan Dalarna


  "Jag har prövat andra videoutbildningar tidigare. Äntligen en som faktiskt fungerar. Det här är det perfekta alternativet för oss som har långt till dyra kursgårdar!"

  Dag Wassdahl, Frostviken Data AB


  "Lysande pedagogik...Klick Data har satsat på att det ska vara lättlärt, enkelt och personligt och lyckas utmärkt med det... Klick Data vinner det här testet."

  Computer Sweden


  "Har haft en fruktansvärd nytta av era kurser. Mycket bra sak att gå tillbaka till. Är rutinerad användare, och har ändå stor glädje av att kunna repetera. Jag är klickmissbrukare."

  Fleming Weijdenhaijn, TeliaSonera Sverige AB


  "I övrigt tycker jag kurserna är förträffliga. Jag trodde jag var i det närmaste fullärd på Excel, men fick massor av nyttiga tips redan på första kursen. "

  Johnny Lindgren, LacTec AB


  "Mycket lättförståeligt och användarvänligt. Har man dessutom lite ambition kan man snabbt bli otroligt duktig. "

  Claes-Göran "Kulan" Bark, Kaserntry


  "Rent gränssnitt, med få och välbekanta knappar, samt tydliga och klara instruktioner. Tilltalande är även den pop-upmeny av trädstruktur som visar i vilket moment och kapitel du befinner dig."

  PCGuiden


  "Man kan i lugn och ro repetera svåra partier om och om igen utan att någon kursledare eller annan kursdeltagare suckar bakom ryggen."

  PC & Mac Magazine


  "Sparar stora utbildningskostnader för företagen."

  Veckans Affärer


  "Imponerande pedagogik i Klick Datas kurser"

  Anki Ahlkvist, IT-Ansvarig


  "Otroligt bra komplement till andra utbildningar. Man kommer ju igång direkt, vilket är kanon. Egentligen är det här man ska köpa först. Sen har man världens bästa grund att stå på för att gå vidare. Då vet man vad man skall fördjupa sig i om man sen köper en bok."

  Björn Termenius, Boo Energi


  "...som utbildningsform har vi svårt att se vare sig bättre, smidigare eller mer ekonomiska alternativ. Betyg 5/5"

  Svenska MacPressen


  "Min son sökte ett praktik jobb i London på Tokyo Mitsubitshu Data. Kravet var bla. hög kunskap i Excel. Han hade noll i kunskap men skrev goda kunskaper i ansökan. Han ringde mig för hjälp och jag rekommenderar Klick Datas CD-kurs Microsoft Excel i Office 97. Efter 2 dagar ringer sonen hem till far i Sverige och meddelar att han nu hanterar Excel superbt. Han prisar Klick Datas utomordentliga pedagogik. Han är idag tillbaka i Sverige och har ett forskningsjobb inom Ericsson. Tack Klick!"

  Carl-Åke Söderquist, Bromma


  "Klick Datas kurser är suveräna när man behöver lära sig ett program. Jag har kört dem sedan 2003"

  Tina Thörner, Runner-up i Dakarrallyt 2006 och TV4-Rampfebervinnare maj 2006


  "Klick Data har verkligen lyckats med konststycket att på ett pedagogiskt sätt få deltagaren att se möjligheter i programutnyttjandet på ett effektivt sätt."

  Jan Alriksson, Telia Region Bergslagen


  "Förbluffad tittar jag och lyssnar (på CD:n om Word 97) - och gillar det mer och mer... Kia Barwén, engagerad, noggrann och behaglig att lyssna till...kombinationen av känd teknik, enkelt handhavande och en duktig lärare fu."

  Datorn i utbildningen


  "Fantastiskt med total flexibilitet, och ändå kunna erhålla kvalitativ undervisning."

  Anders Taberman, Vägverket Region Sydöst


  "Klick Datas lärare har hög kunskapsnivå och förmåga att göra varje kursavsnitt intressant. "

  Mikrodatorn


  "Kurserna passar alla i organisationen, och det är ju mer än vad man kan säga om många kurser. Tycker man att det går för fort är det bara att stoppa bandet, eller spola fram om det går för sakta! Hos oss är Klick Datas utbildningskurser mycket populära."

  Dag Åshage, Sydkustens Marinkommando


  Citerat från några av våra 25000 kunder

 • Publicerat i kategori: : Kundomdömen

 • Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!