fbpx

Offentlig Sektor

Offentlig Sektor

Offentlig Sektor

Klick Data erbjuder sina tjänster och produkter inom utbildning till offentlig sektor i statlig och  kommunal regi. Vi erbjuder vår läroplattform med dess funktionalitet och innehåll till myndigheter och offentlig förvaltning. 

Vi erbjuder vår läroplattform LMSsystem Klick Data KLMS till skolor, universitet, komvux, lärcentrum, folkhögskolor, vuxenutbildning och andra lärosäten. I över 30 år har vi arbetat med att hjälpa elever få en effektiv och bra utbildning med pedagogik i kombination av den bästa tekniken som givits vid varje tillfälle.

Idag är det en onlinebaserad platform som är det bästa som offentlig sektor kan investera i för att stärka kunskapsspridningen. 

Den digitala revolutionen har medfört en stark och genomgripande utveckling inom utbildningsområdet för att tex. stärka en jämlik och stark skola. Klick Data är stolta över att ha varit med att forma den svenska utbildningen under denna historiska tid och vi ser fram emot de kommande 30 åren med vår läroplattform KlickData KLMS som är byggd för de svensk offentlig förvaltnings behov. 

Hör av er till oss för att få en demo och en genomgång för hur vi kan hjälpa er utveckla vår gemensamma offentliga sektors utbildningsbehov. För personalutbildning inom organisationen och för elever i skolor, lärosäten och högskolor som ligger in om det offentlig regi. 

Ända sedan 1992 då vi första gången digitaliserade kurser har vi varit i frontlinjen i Sverige för att hjälpa den offentliga sektorn med dess utbildningsbehov. Varmt välkommen till en partner som utvecklat personal, elever och omvärlden i tre decennier med "lysande pedagogik" och en välbeprövad lösning som vunnit internationella priser.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!