Kundanpassad E-learning med KlickData Solutions

Vi har stor och bred erfarenhet av att ta fram kundanpassade elearningutbildningar med ett innehåll som till 100% styrs av er som uppdragsbeställare. Telia, KPMG, Alfa Laval, Vin & Sprit, PEAB, Inspectera, Företagarna m.fl. har tidigare anlitat oss i kundanpassade e-learningproduktioner internationellt och nationellt. Utnyttja vår breda produktionserfarenhet och uppskattade pedagogik som fungerat för hundratusentals användare sedan 1992 med över 500 utförda projekt.

Vin & Sprit AB

Vin & Sprit AB

När Vin & Sprit skulle introducera ett nytt internt marknadsföringssystem på engelska och lansera det globalt vände de sig till Klick Data. Vi tog fram allt från manus till färdig e-course och gjorde allt inom en deadline på mindre än 4 veckor. Leverans i Klickportalen K3 över hela världen och nu har alla länder samma komponenter att hämta ner så att budskapet blir lika i Shanghai, Zürich och Sau Paulo.
PEAB

PEAB

När byggkoncernen PEAB insåg att man inte kunde flyga in alla som har inköpsansvar till huvudkontoret i Förslöv så vände man sig till Klick Data som tog fram en e-kurs i PEABs inköpssystem PIA. Nu har man ett värdefullt komplement som fungerar som ersättning och repetition.
Företagarna

Företagarna

Riksorganisationen Företagarna använder ett eget säljstödsystem som de snabbt vill kunna utbilda till en rörlig personal. Innan de nyanställda kan komma igång och sälja in medlemskap till organisationen behöver de lära sig CRMsystem, som tidigare var en tidstung process. Klick Data tog fram en e-utbildning som var helt kundanpassad för deras behov och kapade utbildningstider och ledtid för nyanställda som gjorde e-kursinvesteringen snabbt lönsam.

KlickData AB (publ)

Värtavägen 15, 115 53 Stockholm
Tel: 08-6674980
E-learning som fungerar sedan 1992

Producerad av Snowpeak

Produkter & tjänster