fbpx

Kundanpassad E-learning med KlickData Solutions

Vi har stor och bred erfarenhet av att ta fram kundanpassade e-learningutbildningar med ett innehåll som till 100% styrs av dig som uppdragsbeställare. Telia, KPMG, Alfa Laval, Vin & Sprit, PEAB, Inspectera, Företagarna m.fl. har tidigare anlitat oss i kundanpassade e-learningproduktioner internationellt och nationellt. Utnyttja vår breda produktionserfarenhet och uppskattade pedagogik som fungerat för hundratusentals användare sedan 1992 med över 500 utförda projekt.

Vin & Sprit AB

Vin & Sprit AB

När Vin & Sprit skulle introducera ett nytt internt marknadsföringssystem på engelska och lansera det globalt, vände de sig till KlickData. Vi tog fram allt från manus till färdig e-course och gjorde allt på mindre än 4 veckor. Leveransen skedde i vår lärplattform Klickportalen K3 över hela världen och nu har alla länder samma komponenter att ladda ner så att budskapet är detsamma i Shanghai, Zürich och Sau Paulo.
PEAB

PEAB

När byggkoncernen PEAB insåg att man inte kunde flyga in alla som har inköpsansvar till huvudkontoret i Förslöv så vände man sig till KlickData som tog fram en e-kurs i PEABs inköpssystem PIA. Nu har man ett värdefullt komplement till den traditionella lärarledda utbildningen som fungerar både som ersättning och repetition.
Företagarna

Företagarna

Riksorganisationen Företagarna använder ett eget säljstödsystem som de snabbt vill kunna utbilda till en rörlig personal. Innan de nyanställda kan komma igång och börja sälja in sitt medlemskap till organisationer behöver de lära sig det interna CRM-systemet, som tidigare var en tidstung process. KlickData tog således fram en e-utbildning som var helt kundanpassad för Företagarna. Detta kapade de traditionella led- och utbildningstiderna för nyanställda vilket snabbt gjorde e-utbildningsinvesteringen lönsam.

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!