fbpx

Individen i centrum med eget konto i K3

Individen i centrum med eget konto i K3

Med Klickportalen K3 kommer individen i centrum. Med en Sitelicens får alla medarbetare ett eget konto i K3. Inloggningen är personlig och vald av användaren efter en enkel registrering med en aktiveringskod.

Med en Sitelicens av Klickportalen K3 har alla en egen inloggningssida för att tex. enkelt fortsätta där man slutade sist!

Det är lätt att hoppa tillbaka dit man var sist i en kurs, test eller enkät då startmenyn anpassas efter användningen.

Individen ser sina egna resultat i Statistik S3. Utbildningen i K3 är tillgänglig 365 dagar om året. Individen på ett företag vill ha access och tillgång när det passar han/henne bäst. Och den skall givetvis vara på nätet. Vi lever ju på 10-talet.

Med K3 får alla en individanpassad meny som styrs av individens behov av utbildning, tester, certifiering, kursplan, undersökning, enkät och uppdrag. Inte nog med att alla idag är uppkopplade och har vana av Internet. Inga skickar längre folk på dyra datakurser. Kursgårdar och konferensanläggningar har problem. Med Klick Data kan du gå kursen hemma eller på jobbet. När du är mottaglig. Utan dyra kostnader. Smart!

Vi utbildade t.ex. hundratals personer på annandagen den 26 december 2011-2016. För att ta ett av många exempel på medarbetare som valde att fortutbilda sig i lugn och ro för att de ser tillgången av ett konto i Klickportalen K3 som en naturlig del av sin personliga utveckling och som har tillgång till en personalförmån för at de jobbar på framsynta och smarta företag som ger sina medarbatare möjlighet till att utveckla sig. DU är centrum med Klick Data även om de flesta av våra kunder är företag som tecknar sig för en Sitelicens och erbjuder K3 som en personalförmån.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!