fbpx

E-kursnyheter


Nya e-kurser i MS Excel 2016 är här!

Nu är det premiär för nya e-kurser i MS Excel 2016, som vanligt ingår det med automatik för alla med Sitelicens. Lansering av MS Excel 2016 Grunder och Fortsättning sker i maj 2018. Använd gärna de effektiva verktygen med Kursplan för att sprida all den nya kunskapen och möjligheten att säkerställa att deltagarna tagit del av utbildningen och kunskapsproven med Diplomtest. 

Under mer än 25 år har KlickDatas e-kurser i MS Excel varit bland de mest populära och mest använda, och konstigt vore det annars då Excel är en av de applikationer vi vanliga användare kanske använder minst av alla effektiva funktioner i. Vi på KlickData har alltid med vår beprövade och effektiva pedagogik hjälpt våra kunder och användare att göra det svåra enkelt med lärarledd undervisning direkt på skärmen med steg-för-steg-instruktioner.

- Som en av våra kunder uttryckte det efter att ha gått e-kurserna i MS Excel i KlickData: "Om jag räknar lågt sparar jag minst 15 minuter per dag med all ny kunskap bara i verktygen för Pivot, det sparar mig över 50 timmar per år och har redan sparat in investeringen med Sitelicens flera gånger om bara med e-kurserna i MS Excel!" 

Vi har nu levererat över 1,6 miljoner e-kurser med Sitelicens i KlickData, välkommen till de nya e-kurserna!

  • Publicerat i kategori: : E-kursnyheter

  • Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!