fbpx

Sök jobb på KlickData

Vilka är vi?

Vilka är vi?

På KlickData vaknar vi upp varje morgon med en tydlig vision - att släcka det enorma utbildnings- och kompetensbehovet hos svenska företag, skolor och myndigheter.

Efter mer än 28 år i branschen har vi idag Sveriges mest kompletta lärplattform på nätet och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa mot målet om att bli Sveriges främsta leverantör av e-learning och kompetensutveckling med KlickData som LMS Learning Management System.

Arbetsplats och kultur

Arbetsplats och kultur

Vi tror att trivsel och resultat går hand i hand. Har man inte balans i tillvaron kommer man aldrig kunna prestera över tid. Av den anledning är frihet under ansvar centralt hos oss.

Vi är idag ett team med en fantastisk produkt och varumärke till vårt förfogande. Vi tror på en företagskultur där var och en har möjlighet till att avancera och utvecklas både på kort och lång sikt.

Varför jobba med oss?

På KlickData har alla anställda stor möjlighet till avancemang utan alla de tidsramar som ofta finns hos större företag.
Vi vet hur viktigt det är med balans och värdesätter hälsa och trivsel före allt.

 

Personlig utveckling

Då vi är ett litet team i något som skulle kunna kallas som en nystart för bolaget, är möjligheterna till avancemang obegränsade

Balans mellan vardag och jobb

Att ha "work-life balance" är något fler och fler bolag tar efter. På KlickData har detta länge varit en prioritet. Vi tror inte att leverans och obalans kan hänga ihop. Trivs man bra, mår man bra och då kommer resultaten. Därför lägger vi stor vikt vid frihet under eget ansvar för våra anställda.

Konkurrenskraftig kompensation

Gör man ett bra jobb, så ska man tjäna därefter. Rätt kompensation är oerhört viktigt för att känna sig nöjd, uppskattad och motvierad i sitt jobb. Vi har därför tagit fram en lönemodell där man har en hög fast lön tillsammans med en lukrativ rörlig modell där det inte finns något tak.

Lediga tjänster

Utvecklare av webb, e-learning och LMS

Utvecklare av webb, e-learning och LMS

Produkt & Utveckling – Stockholm

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!