fbpx

Ökat utbud skapar minsta motståndets lag

Ökat utbud skapar minsta motståndets lag

Man behöver inte ha doktorerat i nationalekonomi för att förstå att ökat utbud leder till ökad användning. De flesta har standardprogramvara från Microsoft i datorerna men har en svag strategi för att utnyttja dess fulla kraft.

Med K3 ökar utbudet av utbildning vilket ökar efterfrågan som leder till mer effektiv it-användning.

Vill man öka användningen av it-systemen på företagen som kostat stora pengar i investeringar så är ökad utbildning vägen till ökad effektivitet. Tillgänglighet med Klickportalen K3 ökar användningen och kompetenssatsningen= utbud skapar ny kunskap om it.

Oavsett kunskapsnivå kan alla bygga vidare på sina it-kunskaper med K3. 

Med en Sitelicens på Klickportalen K3 får man ökad tillgänglighet för användarna oavsett kunskapsnivå att gå en kurs vilket leder till minskad support och ökad effektivitet till en mycket låg kostnad för alternativen att utbilda med lärarledda gruppundervisningar. I varje dator hos individen. Man kan uttrycka det som att man sätter interaktivt i centrum och kompletterar med lärarlett istället för tvärtom. Sätt upp projektor i lunchrummet och kör Klick Datas kurser i grupp eller individträna en grupp i PC-salen. Allting fungerar.

Men kursen och den interaktiva läraren finns på plats när ni behöver. Alltid. Han/hon behöver ingen kaffepaus. Ingen övertidsersättning. Har ett oändligt tålamod. Och kan ta om ett parti igen och igen med samma glada humör. Och finns på plats igen imorgon när man behöver repetition.

Med en Sitelicens blir tiden att bara skicka de svagaste på kurs är över. Alla får ökad kunskap oavsett individuell nivå. Grund och fortsättningskurser skapar möjlighet för alla medarbetare oavsett it-mognad att fylla kunskapshål med nya AHA-upplevelser.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!