fbpx
 
Creative Cloud - Senaste funktionerna
 

Creative Cloud - Senaste funktionerna

Creative Cloud - Senaste funktionerna

Fördelen med "Creative Cloud" är att du prenumererar på tjänsten och alltid har den senaste versionen med de senaste funktionerna

I den här kurser går Mattias Dahlqvist igenom vad Creative Cloud är, och de tre "hörnstenarna"; Photoshop CC 2014, Illustrator CC 2014 samt InDesign CC 2014.
Creative Cloud - Senaste funktionerna

Kursen är inspelad med PC-versionen av respektive programvara och de funktioner som fanns tillgängliga vid inspelningsdatumet (Se innehållslistan).

Creative Cloud 2014

I första avsnittet titta på vad "Creative Cloud" är och hur det fungerar. Du ska ansluta till sociala nätverket "Behance" där du både kan dela med dig och ta del av vad andra gör. Vi kollar så dina programvaror är uppdaterade och hur molntjänsten "Creative Cloud" fungerar.

Illustrator CC 2014

Därefter – i avsnitt 2, tittar vi på hur bilder bäddas in. Hur du kan packa en produktion likt du tidigare gjort i InDesign och kan texteditera varje enskild bokstav fast texter fortfarande är redigerbar. Du kommer också på fler olika sätt kunna rita och hantera bansegmenten på ett mycket bättre sätt.

Photoshop CC 2014

I avsnitt 3 går vi in i Photoshop där vi ska titta på hur synkronisering mellan programvaror går till och att du snabbt kommer igång med din nya CC-version. Du kommer att skapa eld, träd och CSS-kod av t ex rektanglars rundade hörn. Vill du storleksförändra en bild eller lägga på skärpa så har de olika dialogrutorna blivit bättre och Photoshop smartare i sitt sätt att utföra åtgärderna du ber om.Den här Photoshopversionen täcker även in de funktioner som tidigare endast fanns i den så kallade Extended-versionen.

InDesign CC 2014

I sista och fjärde avsnittet tittar vi på InDesign som nu går mycket mot interaktiva e-böcker. Men du har även här bra funktioner för val av färger och typsnitt - för att inte tala om en mycket liten nyhet som spar mycket tid om du vill kasta om ordningen i en tabell.

Beställ direkt

 

Företag / organisation *
Invalid Input
Förnamn *
Var god fyll i ditt namn
Efternamn *
Invalid Input
Epost *
Var god fyll i en riktig epostadress
Telefonnummer
Invalid Input
Invalid Input
Meddelande
Invalid Input
Säkerhetsfråga
Invalid Input

Innehåll

Creative Cloud 2014

Installera Appar , Filstruktur, Typekit , Market, Community , Behance , Bibliotek 

Illustrator CC 2014

Montering av flera filer, Automatisk storlek för områdestext, Ångra inbäddning, Filpaketering, Touch Type-verktyget, Hörnkontroll, Följsamhet, Förbättrat ritstift, Uppdaterad fästfunktion, Krökningsverktyg, Förena

Photoshop CC 2014

Synkronisera inställningarna, Ännu smartare Smarta stödlinjer, Senast använda penslar , Nyans- och Intensitetskub, Rundade hörn, Utökat CSS-stöd, Hantera flera banor, Återgivning, Bättre bildstorlek, Innehållsmedvetenhet, Systemkantutjämning för typsnitt
3D, Inbäddat & länkad, Smart skärpa , Fokusyta, Reducera kameraskakning, Rörelseeffekter

InDesign CC 2014

QR-kodgenerator, Typsnittsfavoriter, Färggrupper, Adobe Color-tema, Sök framåt & bakåt, Förenklade tabeller, Förbättrade e-böcker 

Teknisk data

ArtNr:

ACC14-W3

Speltid:

2h 40 m

Lärare:

Mattias Dahlqvist

Pris:

995 kr exkl. moms


E-kurser

Grafisk design och bildhantering

Grafisk design
och
bildhantering

Microsoft Office

Microsoft Office

Media publishing

Media Publishing

Windows

Windows

 • Vad är en e-kurs?

  En E-kurs är en elektronisk kurs som är lagrad digitalt och som du kan konsumera oberoende tid och rum. KlickData har alltid haft lärare i sina e-kurser som talar om hur det fungerar på ren svenska och går steg för steg online igenom som en guide eller tutorial som det också heter. En distanskurs om man så vill, men det är allt annat än distans för du har läraren nära till hands. E-kurs är singular på svenska av det engelska ordet e-course.

 • E-kurs bättre än en bok?

  Varför är KlickDatas e-kurser bättre än en bok, manual eller traditionell kurs på stan?

  Därför att det är det smartaste och tidseffektivaste sättet att komma till kunskap och får en utbildning från A till B om A=inte kan och B=kan. Vi har tagit det bästa från klassrumsundervisningen, det bästa från böcker och manualer och lagt det i ett system där vi tagit det bästa från Google och det bästa från Youtube. Är någon förvånad över att KlickDatas e-kurser är en succé?

  Hur går det till med KlickDatas e-kurser?

  E-kurser från KlickData är smarta. Du får tillgång till en e-kurs där en riktig lärare går igenom programmet steg för steg på skärmen. Övningsuppgifterna finns integrerade i uppspelningsprogramvaran. Efter e-kursen kan du avlägga ett test i KlickDatas LMS och få diplom på genomförd kurs som du har till ditt CV. Du kan sedan repetera när du vill, var du vill. Eller söka upp exakt det begrepp du råkat glömt för stunden när du sitter med ett problem nästa gång. KlickDatas LMS vet exakt var du slutade förra gången du loggade in. Så du trycker bara på fortsättknappen och den hittar dit igen. Med KlickData får du den lärarledda utbildningen med lektionerna, förklaringarna, test och övningsexemplen direkt på skärmen i din dator: dvs. du köper en interaktiv e-kurs. Utan att traggla dig igenom en tjock manual eller gå en dyr kurs på stan utan repetitionsmöjligheter.

  Kan man repetera?

  Hela idéen är att man kan gå e-kurserna obegränsat antal gånger. Fördelen med KlickDatas e-kurser är lätt att se ! Fördelen med KlickDatas e-kurser är att du får lärarledd steg-för-steg utbildning direkt på skärmen till en låg kostnad.

 • Ämnen i e-kurserna?

  Vilka ämnen täcker KlickDatas e-kurser?

  KlickData AB (publ) är ett företag som erbjuder interaktiv datautbildning inom ett brett sortiment av it-program , t.ex. Microsoft Word, Excel, Vista, Adobe Photoshop, InDesign, Flash etc. och inom området affärsutveckling, som t.ex. säljträning, ledarskap, ekonomi, retorik och affärsmannaskap. Vill du utveckla dina professionella kunskaper inom något av dessa områden har du kommit rätt!. Idag är de över 200 stycken i KlickDatas LMS (Learning Management System). Vi fyller ständigt på med nya kurstitlar, fristående tester, kundenkäter och medarbetarundersökningar. Läg därtill att våra kunder själva enkelt kan producera kursmaterial, tester, enkäter och certifieringar i plattformen.

  Om fler än jag vill gå e-kurserna, hur gör jag då?

  Du kontaktar oss för en offert så att fler kan ta del av KlickDatas e-kurser, tester, enkäter och funktioner. De flesta kunder tecknar Sitelicensavtal med oss. Varför? Därför det är det smartaste sättet att ta hand om utbildningsbudgeten. Idag är KlickData så mycket mer än bara e-kurser med det som Computer Sweden skrev när vi blev bäst i test med rubriken "Lysande Pedagogik". Det är ett ledande system för kompetenshantering och kunskapsutveckling bland väldigt många företag. Och vi växer. År 2006 hade vi 4000 körda e-kurser i vårt LMS. År 2008 passerade vi 100000. I augusti 2010 passerade vi en halv miljon startade ekurser och i mars 2016 1,5 miljon startade e-kurser. Framgång föder framgång.

  Har ni några referenser?

  Vi har över 25000 kunder som köpt våra e-kurser. Vi har levererat långt över 1,2 miljoner licenser sedan start 1992. Vi har hundratals Sitelicenskunder som tecknat avtal med oss och som satt i system att ge varje medarbetare tillgång till samtliga e-kurser och som certifierar sina medarbetare i en rad ämnen. Vi har internationella storkoncerner som utbildar återförsäljare över hela världen med vårt LMS, nobelprisutdelande institut, högskolor, universitet, småföretagare, tillverkande industri, konsulter och personaluthyrare, komvux och grundskolor som kunder. Vi har även 1000-tals arbetslösa som använder KlickDatas utbildningar dagligen för att fortutbilda sig till nästa jobb.

 • Vad exakt får man vid köp?

  KlickDatas kurser är inte kurser som du går till en vanlig kurslokal och tar vid en fast bestämd tidpunkt i en kalender. Det är det som är hela poängen med våra e-kurser. Förutom att det blir mycket billigare än en vanlig kurs på stan: Det är mycket smidigare och bättre: Vi kommer till dig. Du behöver inte ta dig till oss. På dina villkor. Gå kursen när du kan och har tid. Lär dig tills du kan.

  Detta får du för din kurskostnad:
  Vi levererar för priset angivet i webbshoppen en licens av din kurs där du får:

  Lärarledd undervisning direkt på skärmen

  • Mer än 120 minuters undervisning ledd av en professionell lärare på skärmen som undervisar via videoinstruktioner och skärminspelningar.
  • Läraren leder lektionerna och visar dig som skall lära dig och ”gå” kursen hur du gör genom skärminspelningar från ett dataprogram som spelas upp på skärmen i en uppspelningsprogramvara / utbildningsprogramvara/ kursspelare.
  • Läraren syns omväxlande i bild och alternerar mellan skärminspelade sekvenser / powerpointpresentationsliknande presentationer och videoinspelningar.
  • Lektionerna är i regel ca 20 minuter långa. Det motsvarar ca. 1 timmes vanlig undervisning då det blir mycket mer koncentrerat än i ett klassrum.
  • Varje ekurs innehåller i regel 6 avsnitt med 6 underavsnitt om ca. 3-4 minuter (undantag kan förekomma, se innehållsförteckningen på varje ekurs)
  • Varje avsnitt är indelade i 6 underavsnitt,
  • =i regel 6*6 underavsnitt= 36 st för en ekurs om totalt ca. 120 minuter

  Kursen finns tillgänglig online tills du kan och är klar

  • I KlickDatas egna kursspelare finns varje ämne/ detalj/ begrepp som täcks sökbart
  • Vi har upp till 400 sökbegrepp indexerade per ekurs så du kan hitta till det du behöver direkt
  • Exempelvis kan du söka upp ordet "pivot" och utan att veta var i kursen det täcks lära dig mer om pivottabeller.
  • Övningsuppgifter finns nedladdningsbara i fliken "Exempel" inne i kursspelaren, t.ex. pdf-dokument eller filer från programvara som programmet täcker. (OBS. Undantag förekommer. Vissa kurser saknar övningsfiler och exempeldokument. Vissa har musik, film och flashfilmer som extra nedladdning att öva själv med, beroende på ämne.
  • Du pausar, övar och stannar på valfria ställen.
  • Du repeterar och startar hur många gånger som helst. Tills du kan. Inga begränsningar så länge kontot är öppet.
  • Vi skickar inget fysiskt media till dig.
  • Allt levereras genom KlickDatas LMS inom vilken kursspelaren befinner sig.
  • Du får inloggningsuppgifter till den e-postadress du anger vid beställningen. Den personens e-mail är licenstagarens personliga konto. Lösenordet skickas i vändande mail, så du kan komma igång direkt vid order även om det är fredagskväll och kontoret är stängt.
  • Tidsperioden som ditt konto är öppet är förinställt på 12 månader. Om du behöver längre kurstid än så förlänger vi kontot utan extra kostnad. De flesta företag har Sitelicensavtal med oss, men köper du en kurs eller några få enstaka titlar och inte hinner klart är det bara att höra av sig om du behöver mer utbildningstid. Det tar bara någon minut att aktivera ditt konto igen.
  • E-kursen levereras med våra utbildingslicensvillkor. Villkoren har gällt sedan 1996, så det är ingen skillnad sen tidigare media.

  Frågor / Tester ingår utan extra kostnad med kursen

  • Varje ekurs har frågor inne i själva kursen mellan avsnitten. De kan du svara på, men inget lagras. Missar du svaren dyker rätt svar upp för att du skall se att du hänger med.
  • Till varje ekurs och till ditt konto i KlickDatas LMS får du utöver tillgången till själva e-kursen även tillgång till en test i plattformens Examina verktyg.
  • Nästa gång du beställer en e-kurs med samma e-postadress läggs dina nybeställda e-kurser till de gamla du beställt tidigare. Ditt konto nyaktiveras med 12 månader och du har givetvis tillgång till allt du beställt under tiden du behöver använda plattformen (se förlängning)

  Till ekursen kommer tester som du kan skriva ut diplom på när du är klar

  • Dina testresultat kan du skriva ut diplom på (i pdf) med KlickData som kursleverantör om du har mer än 75% rätt. Du tar testerna under "Mina Tester" inne i plattformen.
  • Sökning i ekursen eller globalt
  • Ju fler kurser du har tillgång till, och köper desto bättre blir funktionaliten med sökningen i plattformen. Du kan söka på ordet tabell och både lära dig tabell i Word och i Excel om du har köpt båda dessa kurser ute i den globala sökfunktionen i plattformen. Våra Sitelicenskunder har likt ett smörgåsbord tillgång till alla ekurser och kan således få mest ut av sökningen genom att hitta direkt till det som de för stunden behöver lära sig eller repetera.
  • Sökfunktionen finns inne i kurspelaren där du hittar allt som täcks i den specifika kursen, t.ex. "Fortsättning i Microsoft Excel 2010" eller globalt i plattformen där du hittar i alla de e-kurser du har tillgång till.

  Få all statistik

  • Dina resultat samlas upp i modulen "Statistik" som du också har tillgång till.
  • Du kan direkt hoppa tillbaka till det ställe du avslutade sist i plattformen.
  • Du ser vid inloggning dina senaste aktiviteter, vilket är mycket smidigt och mycket uppskattat. Du kan avsluta på jobbet och fortsätta hemma. KlickDatas LMS minns var du befann dig i varje startad ekurs. Visst låter det bra? Det är det också!

Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!