fbpx

Kundnyheter


Adobe väljer K3 som plattform för lärande online

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Adobe Systems, som gör de ledande programvarorna inom media, såsom Adobe Photoshop , Abobe Illustrator, Abobe InDesign , Adobe Acrobat mfl har tecknat ett Sitelicensavtal med Klick Data avseende utbildningsplattformen Klickportalen K3.

Klick Data levererar Inte bara utbildningarna online i Adobes egna program utan Adobe får tillgång till hela det breda spektra av funktionalitet i Klickportalen K3.

Klick Data har samarbete med Adobe sedan 1993.


Svenska Elektrikerförbundet väljer utbildning på nätet med K3 online

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Svenska Elektrikerförbundet har valt Klick Data som leverantör för utbildning på nätet genom att teckna Sitelicensavtal av Klickportalen K3 med utbildning, tester och undersökningar online för all sin personal och anställda på kansliet i Stockholm och i Sverige.

Vi välkomnar fackförbundet till den breda kundkretsen av organisationer, förbund, företag och utbildningsinstitut i Sverige som upptäckt fördelar med att effektivisera utbildningen och ge anställda förmånen att kunna lära sig på sina egna villkor i ett brett sortiment av utbildningar och kurser online på nätet.

Värdet för Klickportalen K3 överstiger kostnaden med ett Sitelicensavtal oavsett hur man räknar. Varje enskild modul går att räkna hem enskilt. Totalt sett ger Klickpotalen K3 en oslagbar utbildningslösning för alla typer av organisationer som vill lösa sina utbildningsbehov till låga kostnader genom vår molntjänst. Kontakta oss för en demo av lärplattformen Klickportalen K3 idag.


Godshantering Landvetter väljer distansutbildning online med Klickportalen K3

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Godshantering Landvetter AB har valt Klick Data för distansutbildning och får därmed tillgång till Klick Data datakurser online genom ett Sitelicensavtal med Klickportalen K3 .K3 innehåller förutom ett brett sortiment av 234 e-kurser även en rad moduler för tester, undersökningar och möjlighet att skapa Eget kursmaterial för internutbildning.

Klick Data kallar sina distanskurser online på nätet för e-kurser . 


Atracco väljer utbildning online med Klick Datas LMS K3

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Nordens största leverantör av begagnade bildelar Atracco AB i Hedemora har valt en utbildningslösning med elearning online via Klick Datas LMS system Klickportalen K3. Satsningen syftar till att utbilda personalen i olika dataprogram och använda lärplattformen K3 för medarbetarundersökningar, kundenkäter och förenkling av internutbildning online inom företaget genom Klickportalens olika funktioner och moduler

Atracco beräknar att både spara kostnader för utbildning genom den mängd av ekurser som finns att tillgå i Sitelicensavtalet och samtidigt höja kvaliteten på utbildningsinsatserna de närmsta tre åren genom det nya samarbetet med Klick Data som leverantör av utbildning på nätet. 

Vi välkomnar Atracco som kunder och rekommenderar våra smarta kunder att välja smarta lösningar oavsett när bildelarna saknas eller när utbildning för personalen skall inhandlas, vilket givetvis sker online i båda fallen. 

Vem skickar folk på dyra datakurser idag eller letar inte efter begagnade reservdelar till sin bil på nätet? 

Med Testproduktion Q3 kan Atracco skapa certifieringar och enkäter kopplkat till eget kursmaterial för sina anställda. Med Klickportalen K3 hjälper från Klick Data framgångsrika företag att spara utgifter. 


Industrifonden väljer att lägga utbildningsbudgeten på K3.

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Företag , organisationer, utbildningsinstitut, myndigheter och kommuner är avtalskunder till Klick Data. Liksom olika fonder. Nu har Statliga Industrifonden sällat sig till kundskaran och väljer att lägga delar av sin utbildningsbudget på elearning med K3 genom att teckna ett Sitelicensavtal.

Även om de inte såg ett omedelbart behov för mer än ett fåtal personer (som var under minimiantalet för att teckna Sitelicensavtal) så såg de värdet i att ge dessa tillgång till hela Klickportalens utbud. Precis som ett smörgåsbord så valde de en Sitelicens före a la carte. Smart och ett tydligt bevis på att vi levererar högt värde till ett lågt pris och att det är svårt att hitta något som ger mer utbildning för utbildningsbudgeten än Klick Datas ekurser, tester, medarbetarundersökningar och kundenkäter. 

Vi tror att fler kommer utnyttja möjligheterna med utbildning inom ramen för vårt Sitelicensavtal och vi hälsar Industrifonden välkomna som kunder.

Alla offentliga verksamheter, såsom skolor, lärcenter, universitet, gymnasieskolor, grundskolor, högstadieskolor mm. kan spara pengar och få mer ut av utbildningsbudgeten om man investerar i den kompletta lärplattformen för kunskap : Klickportalen K3. Kontakta oss för mer information och en demo av K3. Vi levererar till offentlig förvaltning bl.a. genom IT-avtal , dvs. ramavtal som tidigare hette Stako / Stakoavtal. 


Steen & Ström shoppar loss utbildning i K3 för HRbudgeten

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Steen & Ström Sverige AB driver en rad stora köpcentra och shoppingcentra i Sverige. Bolagets anställda medarbetare har nu tillgång till utbildning på nätet via onlinekurserna, testerna, medarbetarundersökningarna och kundenkätsverktygen från Klick Data i Klickportalen K3. 

Vi välkomnar Steen & Ströms personal till Klickportalen K3 då HRbudgeten investerats i en Sitelicens. PS. Hittar ni ett bättre sätt att spendera HRbudgeten på än elearning som fungerar - köp det! DS

Precis som man själv väljer vilka affärer man går in i i Steen & Ströms köpcentra så väljer personalen som har tillgång till Klickportalen K3 på ett företag via en Sitelicens själv bland de över 230 ekurser och 658 tester, enkäter och medarbetarundersökningar som finns upplagda utöver det egentillverkade kundanpassade materialet. En av många fördelar med K3 som ger frihet till alla att gå utbildning när det passar bäst. Hemma eller på jobbet. När man har tid. I sin egen takt. Smarta företag viktar sin HRbudget till Klickportalen K3.


Blount kapar sina kostnader med K3 med datakurser på webben

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Svenska Blount AB är den svenska delen av världens ledande företag inom marknaden för motorsågar. Nu har de kapat sina utbildningskostnader och dragit igång en utbildningssatsning inom organisationen. I syfte att ge personalen ökad kunskap om itprogrammen genom att ha tecknat avtal om en Sitelicens med Klickportalen K3, som ger utbildning online i bl.a. alla dataprogram.Vi välkomnar Svenska Blount och dess medarbetare till vår kundkrets.

Det behövs inte en motorsåg eller en arborist för att kapa kostnader i utbildningsbudgeten om ni väljer elearning med Klickportalen K3


Radiotjänst får personalförmån med utbildning i K3

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Radiotjänst i Kiruna har tecknat Sitelicensavtal med Klick Data avseende utbildning för personalen i Klickportalen K3 . Bolaget hanterar alla licenser för TV-avgifter.

Vi välkomnar våra nya kunder i norra delen av Sverige, som med Klick Datas breda sortiment av datautbildningar slipper ta sig till kurslokaler på annan ort. Med Klick Datas personalförmån med utbildning i Klickportalen så kommer kurserna till medarbetarna på sina villkor. En av 100 goda skäl för Klick Datas elearninglösning med utbildning för personal med Klickportalen K3. 

- Det finns hur många goda skäl som helst att välja Klick Datas elearning online för personalen.


Perstorp Oxo AB kör datautbildning på nätet med K3

Publicerat i kategori: Kundnyheter

Perstorp Oxo AB i Stenungssund har tecknat nytt Sitelicensavtal med Klick Data som ger personalen elearning och tillgång till alla olika e-kurser / onlineutbildningar på nätet med Klickportalen K3 som plattform. Alltfler företag, organisationer väljer K3 som sin plattform från Klick Data för datautbildning på nätet för kursutbudet och tillväxtmöjligheterna med eget material. 

Vi välkomnar personalen på Perstorp Oxo till Klickportalen K3.


Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!