fbpx

En lärplattform för hela organisationen

Med KlickDatas lärplattform får du all utbildning samlad på ett ställe. Till en början var vår lärplattform en samlingsplats för våra e-kurser på nätet. Idag är KlickData ett fullskaligt LMS (Learning Management System) där du utöver tillgång till hela e-kursbiblioteket även har full access till verktyg för att enkelt kunna planera, certifiera och för att följa upp dina medarbetares utveckling.

Se film (1:43 min) PDF (18 Mb) Boka demo

Varför LMS?

Varför LMS?

Att skicka medarbetare på traditionella fysiska utbildningar är både kostsamt och ineffektivt. Med en investering i e-learning och en företagsakademi online förflyttas kunskapskällan direkt till individen. Detta kapar traditionella utbildningskostnader samtidigt som det förenklar inlärningen. Läs mer om varför man som organisation bör investera i ett LMS här.
All utbildning samlat på ett ställe

All utbildning samlat på ett ställe

Med 200+ e-kurser och 600+ tester, enkäter och undersökningar är KlickData ett komplett LMS. Med en sitelicens får din organisation tillgång till allt detta. Men framför allt kan organisationens egna material och kompetenskrav struktureras upp i KlickData LMS. Vårt inbyggda verktyg för examination gör att du enkelt kan testa dina medarbetare efter att dem genomfört en kurs. I administrationsläget kan du sedan enkelt följa statistik över dina medarbetares utveckling.

Individen i centrum

Individen i centrum

Med KlickData kommer individen i centrum. Genom en Sitelicens får alla medarbetare ett eget konto där inloggningen är personlig och vald av användaren efter en enkel registrering med en aktiveringskod. Därefter skapar administratören enkelt individanpassade kursplaner för var och en av medarbetarna.
Skapa eget kursinnehåll

Skapa eget kursinnehåll

Med KlickData som LMS skapar man en egen intern Akademi som hanterar utvecklingen mot en lärande organisationen och i tillägg till alla e-kurser från KlickData skapar man och publicerar egna e-kurser och mikrokurser i en komplett kurskatalog och har effektiv uppföljning av kunskapstester, quizzar, certifieringar och enkäter/undersökningar. Det ger medarbetarna bättre stöd och leningen får feedback tillbaka om vad som bör förbättras. Kombinationen ger ökad trivsel, effektivitet och lönsamhet.
KD KLMS presentation screen en

Ladda ner vår presentation i PDF format

Ladda ner (18 Mb)

Verktyg för att enkelt Utbilda, Certifiera och Följa upp

E-kursspelare

E-kursspelare

Hjälper dig enkelt att navigera genom kurser
Examina

Examina

Testa dina anställdas kunskapsnivå
Statistik

Statistik

Följ direkt kunskapsutvecklingen och skapa din egna statistik
Kursplaner

Kursplaner

Coacha och led utbildningen genom att skapa egna kursplaner
Testproduktion

Testproduktion

Skapa dina egna prov, tester och quiz
Eget utbildningsmaterial

Eget utbildningsmaterial

Ladda upp ditt egna utbildningsmaterial
Opinion

Opinion

Skapa enkäter och undersökningar
Bokning

Bokning

Hantera hela organisationens kursadministration
CV-databas

CV-databas

Hantera hela organisations CV-databas med kompetensutveckling
Författarverktyg

Författarverktyg

Skapa enkelt dina egna e-kurser med hjälp av KlickDatas författarverktyg

Kunder

 • Telia Region Bergslagen

  "Otroligt bra komplement till andra utbildningar. Man kommer igång direkt, vilket är kanon! Egentligen är det plattformen man ska köpa först, för då har man världens bästa grund att stå på inför framtiden."

 • Karolinska Sjukhuset

  "Klick Datas lärare får högsta betyg. Lärarna har hög kunskapsnivå och förmåga att göra varje kursavsnitt intressant."

 • Veckans Affärer

  "Sparar stora utbildningskostnader för företagen."

 • Lipac Liftar

  "10 gånger lättare än alla dessa manualer som är skrivna för ingenjörer av ingenjörer. Det här är verkligen rätt sätt att lära sig på. Perfekt också med bokmärken när man vill gå tilbaka på viktiga ämnen som man jobbar mycket med."

  Så här hanterar Klickdata AB personuppgifter (GDPR) Läs mer här!